“Диана 7” ООД гр. Благоевград – лидер в търговията на строителни материали в Югозападна България. Cпециални цени за обекти. Bезплатен транспорт в рамките на Благоевград и региона. Проектиране и строителство на жилищни и административни сгради.

Ново строителство на сгради и къщи

Строителна фирма Диана 7 – професионални строителни услуги с гаранция за качество и най-добра цена. Попитайте за Вашата безплатна консултация.

снимка строителство на сградиВ продължение на 30 години Диана 7 ЕООД, предоставя професионални строителни услуги както и дистрибуция на строителни материали от компании производители. Ние осъществяваме услуги и доставки на стоки на територията на цялата страна.
Наши дългогодишни партньори са производствени предприятия у нас и от ЕС, мрежа от магазини, строителни фирми от страната и др.
Държим на постоянно усъвършенстване на нашите сътрудници и въвеждаме полезни практики, съвременни подходи и нови технологии в бизнеса.

Защо да изберете нас?

Ние се стремим да бъдем в крак с новите потребности на пазара и клиентите си. Непрекъснато следим новите производства, технологии и иновации в строителството.

Ако изберете нас за Вашият следващ строителен обект, Вие получавате:

  • Качествени строителни продукти от известни марки;
  • Професионални строителни услуги;
  • Най-изгодни цени;
  • Квалифицирано обслужване;
  • Надежден партньор.

Други услуги от строителна фирма Диана 7 ЕООД

Онлайн магазин за строителство