“Диана 7” ООД гр. Благоевград – лидер в търговията на строителни материали в Югозападна България. Cпециални цени за обекти. Bезплатен транспорт в рамките на Благоевград и региона. Проектиране и строителство на жилищни и административни сгради.

За нас

“Диана 7” ООД гр. Благоевград е основана през 1990г. като 20 години продължава да бъде лидер в търговията на строителни материали в Югозападна България.

Фирмата е основен дистрибутор на:

  • KAI “ХАН АСПАРУХ” АД – гр. Исперих;
  • “ХАН ОМУРТАГ” – гр.Шумен;
  • ROCA – България;
  • “Идеал стандарт” – гр. Севлиево.

Директен вносител и представител – FELDHAUS KLINKER – Германия на водещите испански заводи за производство на керамични изделия – KERABEN, PORSELANATTO, SUPER CERAMICA, CISA.

Складова база с площ 2000 кв.м.

“Диана 7” ООД разполага със собствена складова база с площ 2000 кв.м. Предлага собствен транспорт за клиентите до обекта. Разполага със складова наличност от 50 000 кв.м. фаянс, теракот, гранитогрес, санотарен фаянс и санитарна арматура, лепила, фуги, душ корита и душ кабини и др. Като основен дистрибутор на “ХАН АСПАРУХ” АД и “ХАН ОМУРТАГ” фирмата предлага и специални цени за обекти. Извършва безплатен транспорт в рамките на Благоевград и региона /за количества/.

Строителната дейност

Друга основна дейност на фирмата е строителната дейност, като изпълнява проекти за жилищни и административни сгради. Хотел Емералд, Уникато и Елисиум голф и СПА резорт – гр.Банско са едни от обектите на които фирмата е в ролята на главен изпълнител.

Категории продукти

Строителни услуги

снимка строителство на сгради

Строителство на сгради

В продължение на 30 години Диана 7 ЕООД, предоставя професионални строителни услуги както и дистрибуция на строителни материали от компании производители. Ние осъществяваме услуги и

снимка на архитектура

Архитектура и дизайн

Строителна фирма ДИАНА 7 ЕООД е специализиране в проектирането на офис сгради, едно-фамилни и много-фамилни къщи (жилищни сгради) и хотели. С нас освен цялостния архитектурен

снимка изолация на сграда, диана 7 еоод

Изолация и саниране

Добрата топло изолация защитава сградата и има ключово значение за намаляване на разхода на енергия. Сгради, без топло-изолация имат много по-голяма загуба на енергия. Качествената